Belangrijke veiligheidswaarschuwing Poiesz rundergehakt extra mager 250 en 500 gram

Poiesz supermarkten haalt Poiesz rundergehakt extra mager 250 en 500 gram met houdbaarheidsdatum van 30-4, 1-5 en 2-5 uit de schappen. In het product is mogelijk de STEC bacterie aanwezig. Besmetting met deze bacterie geeft kans op maag- en darmklachten.

Zie ook website Poiesz

Dit product is uitsluitend verkocht in de volgende Poiesz supermarkten:

Assen Paganinilaan, Assen Pittelo, Boornbergum, Buitenpost, Burgum, Burgum van Veenweg, Drachten Centrum, Franeker Julianastraat, Gorredijk, Groningen Helpman, Grou, Haulerwijk, Leeuwarden Aldla, Leeuwarden Centrum, Leeuwarden Schieringen, Leeuwarden Westeinde, Lemmer Verlaet, Menaam, Nieuw Roden, Nieuwe Pekela, Oosterwolde, Sneek Boschplein, Staphorst, Tolbert, Wolvega, Workum, Zevenhuizen

Beeld: ©Poiesz Supermarkten