Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Gele couscous falafel Albert Heijn, allergenen

Albert Heijn heeft besloten de AH Gele couscous falafel met ten minste houdbaarheidsdatum van 20-07-2018 uit de winkels terug te halen. In de AH Gele couscous met falafel is per ongeluk kip en selderij gebruikt. Waardoor in de Gele couscous de allergenen sulfiet en Selderij zitten die niet op het etiket staan vermeld. Klanten met een sulfiet- of selderijallergie worden dringend verzocht de AH Gele couscous falafel met een ten minste houdbaarheidsdatum van 20-07-2018 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel.

Klanten die geen allergie voor deze ingrediënten hebben, kunnen de maaltijd gerust eten met dien verstande dat er wel kip in zit en hierdoor niet geschikt is voor vegetariërs.

Beeld: ©Albert Heijn