Belangrijke veiligheidswaarschuwing Magnetisch Bordspel Oceaan merk Viga

Harlekijn Import B.V. heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Magnetisch Bordspel Oceaan van het merk Viga. Het gaat om artikelnummer: VI50196, EAN code: 6934510501969 en Batchnummer: VG340 01/15/2014 (onderzijde product). De kans bestaat dat de breekvoorziening in het koord niet breekt bij de voorgeschreven trekkracht, waardoor de maximaal toegestane lengte (30 cm) wordt overschreden. Hierdoor ontstaat het gevaar van verstrikking en/of verwurging bij kinderen.

Het product is verkocht vanaf juni 2014 in de volgende winkels: De Houtduif Emmen, Pim's Olifant Utrecht, Kikkerkoning VOF Den Haag , Spelenderwijs Den Haag, Gone with the Wind Amsterdam, Game Time Speelgoedwinkel Haarlem, Tante Steef Haarlem, De Korenbloem Deventer, Babyhuis Wierdsma Sneek, Primera Overveen, Het Zingende Nijlpaard Tilburg, De Zonnewijzer Rotterdam, De Houten Trein Speelgoed Alkmaar, Kohlmann Speelgoed Intertoys Amersfoort, Lievelingetjes Lisse, Emma en Sam Kinderwinkel Vaassen, Pleinshoppen BV Houten, Pinokkio Utrecht en Ningbo Viga International Co.

Zie ook Harlekijn Import B.V.

©Harlekijn Import B.V.