Belangrijke veiligheidswaarschuwing Trekfiguur Kralenframe Boerderij merk Viga

Harlekijn Import B.V. heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Trekfiguur kralenframe boerderij van het merk Viga. Het gaat om artikelnummer: VI50120, EAN code: 6934510501204 en batchnummer: VG308 04/20/2013 (onderzijde product). De kans bestaat dat de roze kraal en/of de gele ring na stoten in 2 delen uiteenvalt, welke door kinderen kan worden ingeslikt waardoor er verstikkingsgevaar ontstaat.

Het product is verkocht vanaf juni 2014 in de volgende winkels: De Houtduif Emmen, Asbran Groningen, Kinderwinkel Lila Leiden, De Poppenkraam Noordwijk, Van de Peppel Speelgoed Wageningen, Pippel houten speelgoed Harlingen, Knutsel Frutsel Amsterdam, Cedille speelgoed Amsterdam, Kikado Houten speelgoed Enschede, Gone with the Wind  Amsterdam, Game Time Speelgoedwinkel Haarlem, Tante Steef Haarlem, Polleke Kinderwinkel Enschede, Bengels kinderspeelgoed Leiden, Kinderwinkel K-DO-tje Drachten, Kinderwinkel Westerkade Utrecht, Datte & Die Rotterdam, Vervallen Jager International B.V. Lelystad, Beregoed houten speelgoed Sint-Denijs, De Speelwijzer Naaldwijk, Houten Speelgoed Mariëtte Oeffelt, Speels Houtenspeelgoed Sittard, Toffe Tantes Emmeloord, De Tondeldoos Doetinchem, De Zonnewijzer Rotterdam, Saartje b.v. Veere, Kidskeus Elst, De Bazar Hengevelde, Emma & Sam Kinderwinkel Apeldoorn, Intertoys Bob Spel+Hobby V.o.f. Meppel, Twinkel de Kadowinkel Maastricht, Lievelingetjes Lisse, Emma en Sam Kinderwinkel Vaassen, Hobbykidz Waspik, Wiep Zoetermeer, Ningbo Viga International Co., Ltd.

Zie ook Harlekijn Import B.V.