Belangrijke veiligheidswaarschuwing Tonijnsalade Fieret vishandel Oostburg B.V., allergenen

Fieret vishandel Oostburg B.V. heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Tonijn salade 175 gram (blanco verpakking), houdbaarheid: 02-11-2018 met code 02-11-2018 en 09-11-2018 met code 09-11-2018 .

Tijdens de kwaliteitscontrole bleek dat dit product een ingrediënt met de allergenen (tarwe/gluten) bevat, terwijl dit niet op de verpakking staat. Daardoor kunnen deze producten gevaarlijk zijn voor mensen met een allergie voor tarwe. Mensen met een allergie voor een van deze ingrediënten wordt dringend verzocht deze producten niet te eten en deze terug te brengen naar de winkel. Het product is uitsluitend verkrijgbaar bij vestigingen van:

  • Fieret Oostburg
  • Plus Breksens
  • Jumbo Breskens
  • Jumbo Aardenburg
Beeld: ©Fieret vishandel Oostburg B.v.