Belangrijke veiligheidswaarschuwing Houten stapeltoren 8-delig o.a. verkocht bij Bart Smit, Intertoys en Marskramer

Bart Smit, Intertoys en Marskramer hebben een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor:

  • Houten stapeltoren 8-delig
  • Artikelnummer: 1479795
  • EAN nummer: 8714205116948
  • Leverancier: Able Gifts & Toy Co. Ltd
  • Verkocht van augustus 2017 tot en met november 2018

Bij controle blijkt dat er van de houten stapeltoren kleine stukjes en/of houtsplinters af kunnen komen. Dit is gevaarlijk voor kleine kinderen, omdat zij deze stukjes in de mond kunnen nemen en hierdoor het risico op verslikken of verstikken ontstaat.

De houten stapeltoren is ook verkocht bij diverse franchisewinkels van Marskramer met een eigen naam: NOVY, Staarink, Snoei Leersum BV, Speelgoedshop Pinnochio, NOVY / Jong de V.O.F.'PRIMA / Van Beek, Novy Ledeacker, PRIMA / Zwanenburg Bodegraven BV, T2P, Bloemen & Kadoshop Glorioso, NOVY / Heshof, Braspa, T2P/ Toby Toys V.O.F.

©ABLE GIFTS & TOY CO. LTD