Belangrijke veiligheidswaarschuwing ventilatorkachel A.I.&E.

A.I.&E. heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor het artikel: Fan heater / Ventilatorkachel 2000W, Model nummer: NSB-200C, Barcode: 8711252 18117 2 en 8711292 17827 9. Na onderzoek naar de veiligheid van deze ventilatorkachel is gebleken dat het artikel onveilig is. De bevestiging van het hitte element kan afbreken waardoor dit direct tegen de onderkant van de behuizing komt te liggen. Wanneer dan de ventilatorkachel wordt ingeschakeld zal het hitte element door de behuizing smelten en kan er brand ontstaan. Indien u in bezit bent van dit identieke artikel, aangeschaft in 2018 of 2019 met model nummer NSB-200C dan verzoekt A.I.&E. u om het gebruik van dit artikel onmiddellijk te stoppen. Het artikel is verkocht vanaf september 2018. A.I.&E verzoekt om het artikel te retourneren naar het filiaal waar u dit artikel heeft gekocht. Er is geen kassabon vereist. Het aankoopbedrag zal vergoed worden.

Het artikel is verkocht bij de volgende winkels:

A12Toys MFstore
Action Service & Distributie BV Prijs Hamer BV
Agrimarkt BV Ranzijn Tuin & Dier
Alveru B.V. Sale United BV
Botlek Stores BV Secondlife Inkjets B.V.
De Huiswinkels Stocksales VOF
De Stadsbouwmarkt Amsterdam BV Vomar Voordeelmarkt BV
Euro Bazar BV Webniq
Happy Home Products BV Winstpallet BV (IIIOO)
Hoogvliet BV Wohi Beheer 2.0 BV
Kadoland B.V. XL Discount VOF
Le Grand Bazar Zegel Retailing B.V.
Marskramer Verzijlbergen