Belangrijke veiligheidswaarschuwing Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix

Go-Tan B.V. waarschuwt mensen met een schaaldierenallergie voor doosjes Bami Goreng met batchnr. 7247, en houdbaarheidsdatum 09-2019. In een aantal doosjes is namelijk een zakje Nasi Goreng Kruidenmix terecht gekomen. De Nasi Goreng kruidenmix bevat ook het allergeen schaaldieren (garnalen) dat niet vermeld staat op het doosje van de Bami Goreng Kruidenmix. Bekijk op de afbeelding hoe deze foutieve combinatie van zakje en doosje er uit ziet. Klanten met een allergie voor schaaldieren wordt dringend verzocht de Nasi Goreng Kruidenmix niet te eten. Via Go-Tan kunt u het aankoopbedrag vergoed krijgen als u een mail stuurt met foto’s. Mensen zonder schaaldierenallergie kunnen dit product gewoon consumeren.

foto van een zakje saus met opgedrukte tekst Nasi Goreng Mix en daarnaast de verpakking, een doosje van het merk Go Tan met aanduiding Bami Goreng
Beeld: ©Go Tan