Belangrijke veiligheidswaarschuwing SÖTSAK SKUMTOPP schuimbollen Ikea (allergenen)

IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP schuimbollen terug vanwege onduidelijke etiketinformatie. Het gaat om 180 grams verpakkingen met een uiterste houdbaarheidsdatum tussen 12 maart 2019 en 18 april 2019. De lijst met ingrediënten vermeldt niet nadrukkelijk het allergeen melk. De SÖTSAK SKUMTOPP schuimbollen bevatten weipoeder, dat is verkregen uit melk. Hoewel de ingrediëntenlijst het bestanddeel weipoeder vermeldt, staat het allergeen melk er niet nadrukkelijk op. De SÖTSAK SKUMTOPP schuimbollen zijn geheel veilig voor consumenten die geen allergie of intolerantie voor melk hebben. Klanten met een allergie of intolerantie voor melk krijgen het advies om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar een IKEA vestiging.

Zie ook: website IKEA