Belangrijke veiligheidswaarschuwing gebraden ballen gehakt met ui, gebraden ballen gehakt naturel en hamburgers gegaard Boni Supermarkt

Boni Supermarkt heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor gebraden ballen gehakt met ui, gebraden ballen gehakt naturel en hamburgers gegaard. Het is mogelijk dat deze producten de bacterie Listeria Monocytogenes bevatten en worden daarom uit voorzorg uit de supermarkten gehaald. Alle artikelen die vanaf 1 januari 2019 tot en met 31 maart zijn verkocht, worden ongeacht de houdbaarheidsdatum terug geroepen.

Eerder stond op deze pagina abusievelijk vermeld dat het zou gaan om producten met een uiterste verkoopdatum van 3 maart, dat moet 31 maart zijn. 

Het gaat om verpakkingen met onderstaande streepjescodes:
• Gebraden ballen gehakt met ui: 8716528997112
• Gebraden ballen gehakt naturel: 8716528997082
• Hamburgers gegaard: 2368425

 Consumenten die een product gekocht hebben en nog in hun bezit hebben, worden verzocht deze niet meer te consumeren en terug te brengen naar een Boni Supermarkt. Het consumeren van dit product kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Zie ook website Boni Supermarkt

Beeld: ©Boni Supermarkt