Belangrijke veiligheidswaarschuwing Maïsburger Delicieux Lidl, allergenen

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Maïsburger” van het merk “Delicieux”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. In een aantal verpakkingen van de Maïsburgers zijn per ongeluk Pompoenburgers terecht gekomen. De Pompoenburgers bevatten het allergeen soja, wat onjuist op de verpakking staat vermeld. Deze waarschuwing geldt voor alle verpakkingen met een houdbaarheidsdatum van 7-5-2019 en 8-5-2019 met de EAN code 20854683. Consumenten met een allergie voor soja, wordt dringend aangeraden dit product niet te consumeren en terug te brengen naar een Lidl-filiaal. Consumenten die geen allergie voor soja hebben kunnen de Maïsburger gerust eten.

Zie ook website Lidl

Beeld: ©Lidl