Belangrijke veiligheidswaarschuwing Little Willies De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Little Willies. Door een fout in de productie kunnen de Little Willies van De Vegetarische Slager mogelijk stukjes hard plastic bevatten. Er wordt verzocht het volgende product niet te consumeren: 

  • De Vegetarische Slager Little Willies met een houdbaarheidsdatum vanaf 10-4-2019 tot en met 07-05-2019

Alle producten met een houdbaarheidsdatum van 08-05-2019 of later zijn volledig veilig voor consumptie. 

Als u in het bezit bent van één of meer van de betrokken producten, verzoekt De Vegetarische Slager een email te sturen aan info@devegetarischeslager.nl met een foto van de consumentenverpakking waarop de T.H.T. zichtbaar is. Bent u niet in de gelegenheid om een email te sturen, dan verzoekt De Vegetarische Slager de lege plastic verpakking, inclusief kartonnen sleeve uiterlijk 10 mei 2019 op te sturen naar:  

De Vegetarische Slager  
Antwoordnummer 10356 
4800VB, Breda 

Vermeld uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt dan uw aankoopbedrag retour. 
Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op via het telefoonnummer van de De Vegetarische Slager op telefoon: (030) 266 04 17  

Beeld: ©De Vegetarische Slager