Belangrijke veiligheidswaarschuwing POM-BÄR Original 90 gram Intersnack - allergenen

Intersnack haalt per direct een beperkte hoeveelheid POM-BÄR Original 90 gram uit de schappen. Dit product is als gevolg van een productiefout vermengd met een ander product dat de allergenen gluten en lactose bevat. Dit is niet in overeenstemming met de POM-BÄR ingrediënten declaratie.

Het betreft het volgende product:

  • POM-BÄR Original
  • Inhoud: 90 gram
  • EAN code: 8710532453954
  • Houdbaarheidsdatum: 28-09-2019
  • Productiecodes: L13024c 06:22 oplopend tot L13024c 06:32

Mensen met een tarwe-allergie, glutenintolerantie (coeliakie), melkallergie en/of lactose-intolerantie worden daarom dringend geadviseerd het bovenstaande POM-BÄR product met genoemde houdbaarheidsdatum en productiecode niet te consumeren. Betreffende producten zijn uitsluitend verkocht bij filialen van Albert Heijn en Dirk.

Zie ook website POM-BÄR

Zak POM-BÄR chips
Beeld: ©Intersnack