Belangrijke veiligheidswaarschuwing melamine bord, kom en mok met Disney motief Zeeman (aanvulling)

In aanvulling op het bericht van 27 mei 2019 waarschuwt W&O products B.V. naast de Disney kom en mok ook voor het Disney bord uit melamine in verschillende Disney dessins (Donald/Daisy Duck, Mickey/Minnie Mouse, Paw Patrol, Ojo Walli) met lotnummer A57690 C47009 021900 verkocht bij Zeeman vanaf januari 2019. Uit onderzoek is een overschrijding van de wettelijke limieten voor de migratie van melamine vastgesteld. Bij gebruik van het bord kunnen daardoor giftige stoffen in de voeding terechtkomen, hetgeen op lange termijn een gezondheidsrisico kan inhouden voor de consument. Klanten wordt daarom verzocht het artikel niet meer te gebruiken en terug te brengen naar een Zeeman winkel.

Zie ook website Zeeman