Belangrijke veiligheidswaarschuwing Silicone Beads, Furry Clip en Lederen Clip speenkoord Chewies & more

Chewies & more heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor:

  • JSCL01 Silicone Beads
  • JFCL01 Furry Clip
  • JLCL01 Lederen Clip

De nieuwe ronde clip van de Silicone Beads, Furry Clip & Lederen Clip speenkoorden kan breken waardoor er kleine onderdelen kunnen loskomen. Ook de houten kraal aan het eind van het silicone speenkoord kan door een val of beknelling in kleine delen uiteen vallen. Het in de mond nemen en inslikken van deze kleine delen kan bij kleine kinderen verstikking tot gevolg hebben.
Deze clips zijn verkocht vanaf eind februari 2019 - heden. U kunt de speenkoorden herkennen aan de ronde zilverkleurige clip met het logo van Chewies & more. 

Bent u in het bezit van een van de hieronder afgebeelde speenkoorden of in een andere kleurcombinatie stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Klanten kunnen het speenkoord retourneren in de winkel van aankoop.

Zie ook website Chewies & more

©Chewies & more