Belangrijke veiligheidswaarschuwing sojabonen pasta Sempio (allergenen)

Asia Express Food heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Kruiden Sojabonenpasta, artikelnummer 5116, 12x500 gram van het merk SEMPIO. Reden van de terughaalactie is de aanwezigheid van mosterd in de samenstelling. Het ingrediënt mosterd staat echter niet in de ingrediëntendeclaratie. Hiermee is het product een risico voor consumenten met een overgevoeligheid voor mosterd. Consumenten met een mosterdallergie worden dringend verzocht de producten niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel en ontvangt daar het aankoopbedrag terug. Klanten die geen allergie voor mosterd hebben kunnen de sojapasta gerust gebruiken.

Zie ook website Asian Express Food

Verpakking van sojabonen pasta Asia Express Food
Beeld: ©Asia Express Food