Belangrijke veiligheidswaarschuwing Razor Hoverboards Model Hovertrax 2.0

Razor Hoverboards heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de Razor Hoverboard, Model Hovertrax 2.0, Batch 084542301722, met oplader HK-AD-360A100-EU, verkocht tussen oktober 2016 en juni 2018. De Hoverboards zijn verkocht via Brandunit B.V., Djimmi.nl, THE GRID-RACING, ToysGarden en Wehkamp B.V.
Er ontstaat een veiligheidsrisico doordat de oplader die bij de desbetreffende batch was meegeleverd de laadstroom niet volledig onderbreekt.

Als u in het bezit bent van een van deze hoverboards, stop onmiddellijk met het gebruik ervan. U kunt contact opnemen met Razor voor een vervanging van de lader of uitwisseling van het product, al naar gelang wat passend is.

In de pdf vindt u de contactgegevens.

Foto van Razor Hoverboard Model Hovertrax 2.0
©Razor Hoverboards