Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Leverworst (170 gram in plakjes) Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH Leverworst (170 gram in plakjes) van het Albert Heijn-merk met ten minste houdbaarheidsdatum 2/9/2019 uit de winkels terug te halen. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdata.

Tijdens kwaliteitscontroles is in het product listeria aangetroffen. Dit kan mogelijk voedselinfecties veroorzaken. Het consumeren van dit product kan een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral bij jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts bij vragen over gezondheidsproblemen

​Klanten worden dringend verzocht de AH Leverworst niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug.

Zie ook: website Albert Heijn

plakjes leverworst
Beeld: ©Albert Heijn