Belangrijke veiligheidswaarschuwing Naturli’ Biologisch Smeerbare (allergenen)

Naturli’ Foods haalt Naturli’ Biologisch Smeerbare terug uit de winkel. Analyses hebben aangetoond dat een partij Naturli’ Biologisch Smeerbaar kleine hoeveelheden wei-proteïne bevat, terwijl het allergeen koemelk niet vermeld staat op het etiket. Het product is niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie. Daarom haalt Naturli’ Foods de besmette producten terug.

Het gaat om:

  • Productnaam: Naturli’ Biologisch Smeerbare 225 g
  • Producent: Grønvang Food BV, Vejen, Denemarken.
  • EAN-code: 5701977550103
  • Ten minste houdbaar tot: 30.08.19 – 27.11.19
  • Verkocht in de volgende winkels: Jumbo

Het product kan allergische reacties veroorzaken bij personen met een koemelkallergie. Voor alle overige consumenten is het product veilig. U kunt contact opnemen met Naturli 'Foods: info@naturli-foods.dk

Verpakking van Naturli’ Biologisch Smeerbare
©Naturli’ Foods