Belangrijke veiligheidswaarschuwing Bezisa SUNSET wagenspanners kinderwagen

Bezisa waarschuwt voor wagenspanners Bezisa SUNSET Pramstring Noctis met artikelnummer 353355 en SUNSET Pramstring Sand met artikelnummer 353358. Bij nadere controle is gebleken dat het belletje te makkelijk van de wagenspanner getrokken kan worden. Ook is gebleken, dat als er een zwaar voorwerp op de kleine ringen, die aan de wagenspanner hangen, valt deze kunnen breken. Als kleine kinderen deze kleine onderdelen in hun mond steken is er kans op verstikking. De wagenspanners zijn verkocht aan de winkel Jut en Juul in Leiden tussen eind mei 2019 tot en met 28 juli 2019. Bent u in het bezit van een SUNSET-wagenspanner stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan.

Zie ook website Bezisa

2 wagenspanners voor in de kinderwagen