Belangrijke veiligheidswaarschuwing G'woon suikervrije zoute ovaaltjes (allergenen)

G’woon haalt per direct de suikervrije zoute ovaaltjes uit de schappen. Door een productiefout is er suikervrije muntdrop in de verpakking terecht gekomen. In de muntdrop zit het allergeen sulfiet verwerkt en dit staat niet op de verpakking vermeld. Het product is mogelijk gevaarlijk voor mensen met een sulfiet-allergie.

Het gaat om producten met de volgende gegevens:

  • Barcode: 8710624292324
  • THT: 08/2021
  • Batchcode: LT19224C 

Indien u een sulfiet-allergie heeft, dan raden wij u af het product te consumeren. Consumenten die geen sulfiet-allergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren. Het betreffende product is verkocht bij de Boni, Boon, Coop, Jan Linders en Poiesz.

Als u een verpakking van de g’woon suikervrije zoute ovaaltjes met THT 08/2021 en batchcode LT19224C in uw bezit heeft, dan kunt u de lege verpakking ongefrankeerd opsturen naar: G’woon consumentenservice, Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van uw naam, rekeningnummer en winkel van aankoop. Het aankoopbedrag wordt naar u overgemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met de g’woon consumentenservice, tel: 0345-637548. 

Zakje Gwoon suikervrije ovaaltje
Beeld: ©G'woon