Belangrijke veiligheidswaarschuwing voorverpakte vleeswaren Aldi

ALDI Nederland voert namens leverancier “Offerman B.V.” een terugroepactie uit voor de volgende producten:

  • EAN: 23032767 - ROSBIEF GESNEDEN 100 G.
  • EAN: 23058798 - 1* TAPAS WORSTASSORTIMENT 175 G.
  • EAN: 23067752 - FRICANDEAU 100 G. / ROLLADE 125 G.
  • EAN: 23043107 - GEKRUIDE RUNDERROLLADE 100 G.

Deze producten zijn verkocht in filialen van ALDI Nederland.

ALDI is door haar leverancier "Offerman B.V." geïnformeerd dat enkele vleeswaren mogelijk besmet zijn met de listeria bacterie. Als gevolg daarvan neemt ALDI de maatregel om per direct de 4 betreffende producten uit de schappen te halen. Vleeswaren die nog in de schappen liggen, zijn veilig om te consumeren.

Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Mensen die vragen hebben over hun gezondheid, worden aangeraden om contact op te nemen met hun huisarts.

Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Het volledige aankoopbedrag wordt vergoed.

Zie ook website Aldi

foto van voorverpakte vleeswaren Aldi
Beeld: ©Aldi