Belangrijke veiligheidswaarschuwing Coop Kipfilet gedroogde tomaat Coop - allergenen

Coop Supermarkten haalt de Coop Kipfilet gedroogde tomaat terug uit haar winkels. Het betreft het volgende product: Coop Kipfilet gedroogde tomaat 100 gram met streepjescode (beginnend met) 2391449******.THT 06-11-2019. In de verpakking van de Coop Kipfilet gedroogde tomaat zit het product Coop gegrilde kipfilet. Deze gegrilde kipfilet bevat het allergeen melk, dit allergeen staat niet vermeld op de verpakking van de Coop Kipfilet gedroogde tomaat. 
 
Coop vraagt consumenten met een koemelk allergie dringend het product niet te consumeren en terug te brengen naar hun Coop-winkel. Uiteraard krijgen zij het aankoopbedrag retour. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de consumentenservice van Coop via telefoonnummer (085) 487 34 20 
 

Beeld: ©Coop