Belangrijke veiligheidswaarschuwing Shakshuka maaltijdpakket Jumbo - allergenen

Jumbo haalt per direct het maaltijdpakket Shakshuka 1300 gram met EAN code 8718452394265 en THT tot 7-11-2019 uit de schappen. Tijdens een routine controle is vastgesteld dat er een mix van peterselie en selderij is toegevoegd waardoor het allergeen selderij niet vermeld staat op de verpakking. Jumbo vraagt klanten met een selderij allergie om het maaltijdpakket Shakshuka met het foute etiket niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel.
Het consumeren van genoemd product kan mogelijk een gevaar vormen voor mensen met een selderij allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen het product zonder problemen consumeren.

Zie ook website Jumbo

staand bruine kartonnen verpakking met maaltijdpakket "Shakshuka"
Beeld: ©Jumbo