Belangrijke veiligheidswaarschuwing DEEN rundersoepballetjes 190 gram en DEEN soeppakket ca. 400 gram

DEEN Supermarkten roept uit voorzorg met onmiddellijke ingang DEEN Rundersoepballetjes 190 gram (streepjescode beginnend met 227216) en DEEN soeppakket ca. 400 gram (streepjescode beginnend met 227309) beiden met houdbaarheidsdatum 14 november terug. Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat deze producten de Salmonella bacterie kan bevatten. DEEN verzoekt klanten deze producten niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Consumptie van deze producten kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Zie ook website DEEN

Soeppakket en rundersoepballetjes
Beeld: ©Deen