Belangrijke veiligheidswaarschuwing Proef het verschil Filet Americain Sweet Onion 150 gram DekaMarkt

DekaMarkt haalt per direct Proef het verschil Filet Americain Sweet 150 gram met EAN code: 2373397 en houdbaarheidsdatum 13-11-2019 uit de schappen. Na controle is gebleken dat in dit product de Listeria bacterie is aangetroffen.

Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren en terug te brengen naar een DekaMarkt winkel. Het eten van een product met de listeria bacterie kan, indien niet door en door gegaard, milde griepachtige verschijnselen tot gevolg hebben binnen 1 tot 90 dagen. Het kan leiden tot een gevaarlijke infectie bij heel jonge kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand. Bij zwangere vrouwen kan een besmetting met listeria leiden tot het overlijden van het ongeboren kind. Raadpleeg direct uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Zie ook website DekaMarkt

bakje filet americian met uitjes
Beeld: ©DekaMarkt