Belangrijke veiligheidswaarschuwing Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa (allergenen)

Abbot Kinney’s heeft besloten de ‘Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa 125 ml’ met lotcode L9093 (THT:04-2021), L9094 (THT:04-2021) en L9199 (THT:07-2021)  en de ‘Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa 500 ml’ met lotcode L9108 (THT:17-04-2021) per direct uit de winkels terug te halen. In de ‘Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa’ zitten mogelijk sporen van gluten die niet op het etiket staan aangegeven.

De Lotcode en THT datum van de 125 ml cup is aan de zijkant van de deksel te vinden. De lotcode en THT van de 500 ml staat aan de onderzijde van de cup. Abbot Kinney’s adviseert consumenten met een gluten intolerantie om het product niet te consumeren. Consumenten die geen gluten intolerantie hebben, kunnen het product gerust eten.

U kunt uw aankoopbedrag terug krijgen. Stuur een e-mail naar: info@abbotkinneys.com met een foto van het product of ga er mee terug naar de winkel.

Het product is verkocht bij Ekoplaza, Marqt en de biologische speciaalzaken in Nederland.

verpakking van Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa, wit met bruine deksel en cocosnoot op de voorkant
©Abbot Kinney’s