Belangrijke veiligheidswaarschuwing bospaddestoelen tapenade Kitchen on a Mission 1 kg en 5 kg

Kitchen on a Mission roept per direct de voorverpakte zakken Bospaddestoelen tapenade, 1 kilogram met artikelnummer 10410029 en 5 kilogram met artikelnummer 10410194 terug. Het betreft alle zakken met THT 26 december 2019 en eerder. Vanuit analyse is een besmetting met Listeria gebleken. Klanten wordt dringend verzocht het product terug te brengen naar de winkel waar het product is gekocht of te vernietigen. Bij vernietigen vraagt Kitchen on a Mission u hiervan een vernietigingsbewijs te overhandigen met daarbij het artikelnummer, aantal en THT.

Het eten van een product met de listeria bacterie kan, indien niet door en door gegaard, milde griepachtige verschijnselen tot gevolg hebben binnen 1 tot 90 dagen. Het kan leiden tot een gevaarlijke infectie bij heel jonge kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand. Bij zwangere vrouwen kan een besmetting met listeria leiden tot het overlijden van het ongeboren kind. Raadpleeg direct uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Verpakking tapenade