Belangrijke veiligheidswaarschuwing Molenaartje Volkoren Biscuit en Molenaartje Volkoren Speltbiscuits (allergenen)

Molenaartje heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Molenaartje volkoren spelt biscuit 200 gram met tht 01/12/2020 en Molenaartje volkorenbiscuit 200 gram met tht 01/12/2020. De THT datum van de producten kunt u vinden op de zijkant van de rol onder de streepjes code. In deze producten zitten mogelijk sporen van mosterd welke niet op het etiket staan aangegeven. Het product is verkocht bij biologische speciaalzaken in Nederland.

Molenaartje adviseert consumenten met een mosterdallergie het product niet te consumeren. Consumenten die geen mosterdallergie hebben, kunnen het product gerust eten. Consumenten met een mosterdallergie krijgen het aankoopbedrag terug. Zij kunnen het product kosteloos retour sturen naar:

Molenaartje, Antwoordnummer 362, 1100 VC Amsterdam.

Voor eventuele vragen kunnen consumenten mailen naar: klantenservice@wessanen.com

2 rollen koekjes: blauw met groen en en blauw met bruin
Beeld: ©Molenaartje