Belangrijke veiligheidswaarschuwing ProLaTerre Vegan Nuggets (allergenen)

SoFine Foods heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de ProLaterre® Vegan Nuggets met THT 14-01-2020. Gebleken is dat er mosterd zit in een ingrediënt dat door één van de leveranciers is aangeleverd, terwijl dat er niet in hoort te zitten. Het staat dan ook niet op de ingrediëntendeclaratie vermeld. SoFine Foods adviseert mensen met een mosterdallergie deze producten niet te eten. Mensen zonder mosterdallergie kunnen deze producten zonder problemen veilig eten.

Consumenten met een mosterdallergie kunnen hun aankoopbedrag terugkrijgen. Zij moeten hiervoor het kartonnen gedeelte van de verpakking (met daarop de THT) samen met naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van deze rekening opsturen naar:

SoFine Foods BV
Sperwerweg 11
6374 AG Landgraaf

Ook de portokosten worden vergoed. Voor eventuele vragen kunnen mensen ook mailen naar info@prolaterre.eu

Zie ook: website Prolaterre

Verpakking LaTerre Vegan Nuggets, wit met groene tekstblokken
Beeld: ©SoFine Foods