Belangrijke veiligheidswaarschuwing 1deBeste kipkaasschnitzel 5 stuks van Dirk (allergenen)

Dirk haalt per direct de “1 de Beste kipkaasschnitzel” met EAN-code 8718882137661 en houdbaarheidsdatum 6-1-2020 uit de schappen. In de verpakking zitten 5 schnitzels. Na controle is gebleken dat er geen kipkaasschnitzel, maar een kipsaté schnitzel in de verpakking zit. Daardoor staat het allergeen pinda niet vermeld op het etiket. Het consumeren van dit product kan een gevaar vormen voor mensen met een pinda-allergie. Mensen die geen pinda-allergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel en het aankoopbedrag terug krijgen. Een aankoopbon is niet nodig.

Zie ook website Dirk

doorzichtige plastic verpakking met 5 gepaneerde schnitzels erin
Beeld: ©Dirk