Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH boerenkaas belegen 30+ plakken

Let op!
De melding is aangepast. Het gaat zowel om stukken als plakken 30+ belegen boerenkaas van de AH. En het gaat om verpakkingen met alle houdbaarheidsdata. Zie ook de veiligheidswaarschuwing Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH-boerenkaas belegen 30+ plakken en stukken.

Albert Heijn heeft besloten de AH boerenkaas belegen 30+ plakken met houdbaarheidsdatum 30-01-2020 per direct uit de winkels terug te halen. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum. De AH boerenkaas belegen 30+ plakken kan mogelijk voedselvergiftiging veroorzaken. Albert Heijn raadt bij vragen over gezondheidsproblemen aan de huisarts te raadplegen.

Klanten wordt uit voorzorg dringend verzocht de AH boerenkaas belegen 30+ plakken met houdbaarheidsdatum 30-01-2020 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn via 0800 - 03 05.

©Albert Heijn