Belangrijke veiligheidswaarschuwing Troligtvis-reisbekers van IKEA

IKEA verzoekt klanten die de roze, beige, blauwe of groene TROLIGTVIS reisbeker (artikelnummers 004.433.28 - 504.124.47 - 204.291.85 - 004.291.86) hebben gekocht om deze niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde IKEA-vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug. Het gaat alleen om de reisbekers die zijn geproduceerd in India. Dit staat aangegeven onderaan de beker met de tekst ‘made in India’.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de hoeveelheid chemicaliën (Dibutylftalaat of DBP) in het product de voorgeschreven norm mogelijk overschrijdt. Uit voorzorg is direct een wereldwijde verkoopstop afgekondigd.

Om het product om te ruilen of het aankoopbedrag terug te krijgen, is het niet nodig om de kassabon te laten zien. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-235 4532 of kijk op IKEA.nl.  

Troligtvis-reisbeker van Ikea