Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH-boerenkaas belegen 30+ plakken en stukken

Albert Heijn heeft uit voorzorg per direct alle plakken en stukken belegen 30+ boerenkaas uit de winkels teruggehaald. Het gaat om verpakkingen met alle houdbaarheidsdatums. De kazen kunnen voedselvergiftiging veroorzaken.

Albert Heijn verzoekt klanten de AH-boerenkaas belegen 30+ plakken en de AH-boerenkaas belegen 30+ stukken niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgt u bij inlevering van het product uw aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kunt u terecht op ah.nl.

Let op!

Het gaat om een uitbreiding van de eerdere melding over boerenkaas van de AH. Naast plakken geldt het ook voor stukken. En het gaat om verpakkingen met alle houdbaarheidsdata.

Ah-boerenkaas 30+
Beeld: ©Albert Heijn