Belangrijke veiligheidswaarschuwing Playing Kids houten aardbeientaart Kruidvat en Trekpleister

Trekpleister en Kruidvat hebben een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de Playing Kids houten aardbeientaart. Bovenop deze speelgoedtaart zitten vruchtenstukjes van hout, die mogelijk los kunnen raken. Dit kan verstikkingsgevaar opleveren. Bent u in bezit van deze houten aardbeientaart, dan adviseren we u dringend om dit speelgoed direct buiten bereik van kinderen te houden en niet meer te gebruiken.

De houten aardbeientaart is vanaf 24 september 2018 voor € 6,99 verkocht bij Trekpleister en Kruidvat.

Trekpleister

De Playing Kids houten aardbeientaart mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van de Trekpleister-winkels. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Trekpleister, tel. : 0800 – 1211.

Kruidvat

De Playing Kids houten aardbeientaart mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van de Kruidvat-winkels. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Kruidvat, tel. : 0800 – 1211.

Houten taartje met aardbeien en kiwi