Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Nacho chips naturel 200 gram (allergenen)

Albert Heijn heeft besloten de AH Nacho chips naturel 200 gram met houdbaarheidsdatum 11-07-2020 per direct uit de winkels terug te halen. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum. Tijdens de productie zijn AH Nacho chips cheese in de verpakking van AH Nacho chips naturel terechtgekomen. Hierdoor zijn de allergenen melk en lactose aanwezig. Deze allergenen staan niet vermeld op het etiket. Klanten met een melkallergie of een lactose-intolerantie wordt dringend verzocht de AH Nacho chips naturel niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Klanten die géén melkallergie hebben of lactose intolerant zijn, kunnen het product gerust eten.

Zie ook website Albert Heijn

Zak AH nacho naturel chips
Beeld: ©Albert Heijn