Belangrijke veiligheidswaarschuwing Ladessa Vitello Tonnato (allergenen)

Ladessa waarschuwt voor Ladessa Vitello Tonnato met barcode/EAN: 8715984094069, houdbaarheidsdatum 06-02-2020 en lotcode F210, verkocht bij Albert Heijn. Na controle is gebleken dat het product aan de onderkant voorzien is van een foutief etiket. Op het etiket missen de allergenen sulfiet en vis. Klanten met een sulfiet of vis allergie wordt verzocht de Ladessa Vitello Tonnato niet te consumeren. Klanten die geen allergie voor deze allergenen hebben kunnen het product gerust consumeren.

Klanten die dit product hebben gekocht krijgen het aankoopbedrag vergoed. Klanten kunnen hiervoor een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum sturen naar: info@ladessa.nl.

Plastic bakje met vitello tonnato van het merk Ladessa
Beeld: ©Ladessa