Belangrijke veiligheidswaarschuwing It’s Amazing kokosbloesemsuiker 600 en 1.200 gram (allergenen)

Naproz BV heeft besloten de It’s Amazing Kokosbloesemsuiker 600 en 1.200 gram met een THT van 30-11-2021 (de tht staat onderop de emmer vermeld) per direct uit de winkels terug te halen. In de It’s Amazing kokosbloesemsuiker zitten mogelijk sporen van gluten welke niet op het etiket staan aangegeven. Naproz adviseert consumenten met een gluten intolerantie om het product niet te consumeren. Consumenten die geen gluten intolerantie hebben, kunnen het product gerust eten. Mocht men in het bezit zijn van één of meerdere verpakkingen met de betreffende THT datum dan kunnen klanten deze retourneren in de winkel en wordt het aankoopbedrag vergoed. Dit product is verkocht in GezondheidsWinkels en drogisterijen.

Verpakking it's Amazing kokosbloessemsuiker
Beeld: ©Naproz BV