Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mama Nature Biologische peulvruchten met quinoa en groente Aldi

ALDI Nederland voert namens leverancier “CLAMA GmbH & Co. KG” een terugroepactie uit voor Mama Nature Biologische peulvruchten met quinoa en groente met EAN-code: 2003020003332 en houdbaarheidsdatum: 31/12/2023. Er zijn 3 smaakvarianten:  witte bonen, kikkererwten of linzen. Deze producten zijn verkocht vanaf 27 januari 2020 in filialen van ALDI Nederland.

Het kan niet uitgesloten worden dat in dit product kleine stukjes glas aanwezig zijn, waardoor verwondingen kunnen worden veroorzaakt. Klanten wordt dringend verzocht het product niet te consumeren maar het product, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Het aankoopbedrag wordt volledig vergoed.

Afgelopen vrijdag, 7 februari werd de variant met de kikkererwten al terug geroepen. Vandaag 11 februari wordt dit uitgebreid naar alle 3 de smaakvarianten.

Zie ook: website Aldi

3 glazen potten met de 3 varianten biologische peulvruchten met quinoa en groenten
Beeld: ©CLAMA GmbH & Co. KG