Belangrijke veiligheidswaarschuwing MAZA Hoemoes Tuinkruiden - allergenen

MAZA waarschuwt voor MAZA Hoemoes Tuinkruiden 200 gram, met houdbaarheidsdatum 04-03-2020. Na controle is gebleken dat het product aan de onderkant voorzien is van een foutief etiket waardoor het allergeen sesam niet vermeld staat. Het product is verkocht bij Dekamarkt, Dirk vd Broek, Jumbo, Coop en De Kweker. Daarnaast zijn deze producten verkocht op de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Consumenten met een sesam allergie worden verzocht de Hoemoes Tuinkruiden niet te eten. Zij die geen allergie voor sesam hebben kunnen het product gerust consumeren. Klanten die dit product hebben gekocht krijgen het aankoopbedrag vergoed, daartoe kunnen zij een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum sturen naar: kwaliteit@maza.nl.

ovaal plastic bakje Hoemoes tuinkruiden van MAZA
Beeld: ©MAZA