Belangrijke veiligheidswaarschuwing g’woon saucijzenbroodjes (allergenen)

G’woon heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor g’woon saucijzenbroodjes. In het product zijn worstenbroodjes verpakt en hierin zit het allergeen MELK. Dit staat niet op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Consumenten met een allergie voor MELK wordt verzocht dit product niet te eten. Klanten die geen allergie voor dit allergeen hebben kunnen het product gerust consumeren. 

  • Het betreft de g’woon met EAN: 8710624296094, THT: 26-04-2020 en gewicht: 4x70 gram.
  • De g’woon saucijzenbroodjes zijn verkocht in winkels van Coop, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz, Sligro.

Als u een verpakking van de g’woon saucijzenbroodjes heeft met verkeerde inhoud en THT 26-04-2020, dan kunt u de streepjescode uitknippen en ongefrankeerd opsturen naar: Consumentenservice, Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van naam, rekeningnummer en winkel van aankoop. Het aankoopbedrag wordt naar u overgemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met de consumentenservice van g’woon: tel: 0345-637548. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Verpakking van g’woon saucijzenbroodjes, oranje kleur
Beeld: ©g’woon