Belangrijke veiligheidswaarschuwing Jacob Hooy Pure Powder Gember 115 gram en Jacob Hooy Gember gemalen

Jacob Hooy & Co BV  heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor:

  • alle potjes Jacob Hooy Pure Powder Gember 115 gram van de op de markt gebrachte partij: Batchcode 059937 THT dec.2021
  • en alle bulk verpakkingen Jacob Hooy Gember gemalen van de op de markt gebrachte partijen: Batchcode 18713 en Batchcode 18714 met THT datum 30-09-2022.

Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat deze producten de bacterie Salmonella kunnen bevatten. Consumptie van de producten kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Heeft u deze producten met de vermelde batchcode en houdbaarheidsdatum in huis, dan adviseren wij u het product niet te consumeren. U kunt het product (ook aangebroken verpakkingen) terug brengen naar de winkel of terug sturen naar het antwoordnummer van Jacob Hooy. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.  

De potjes Jacob Hooy zijn verkocht in de periode van december 2019 tot en met maart 2020 bij Holland & Barrett, Jacob Hooy Westerstraat en via Unipharma.  

De bulk verpakkingen Jacob Hooy Gember gemalen (variabele inhoud) zijn verkocht in de periode van december 2019 tot en met maart 2020 bij Aptrooth, Al-Saaidi, Kruidenoase, Praktijk voor Bowentherapie Jannie Kroes, Erica kruiderijen, Thee en kruid, Vitabron, Reform en kruidenmarkt, via Holland Pharma, Herbomont, Holistic healing hands, Batista Koemans, Natuurwinkel Kamperfoelie, van der Linde Sluis, the art of tea herbs and spices, Mihthra, de Moerbei, Jaco van Nieuwkoop, A. Egberingk, Puur en kracht, Brouwland, Pimpernel, De Rooy, Rozemarijn en thijm, de Schapekop, Troost, Kruidenmozaik, via Unipharma en Veldhuyzen.

Indien u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 contact opnemen met de klantenservice van Jacob Hooy op telefoonnummer (072) 505 27 44.

Beeld: ©Jacob Hooy & Co BV