Belangrijke veiligheidswaarschuwing Houten snijtaart verjaardag in kist, Playwood BV

Playwood BV heeft een veiligheidswaarschuwing uitgedaan voor 'houten snijtaart verjaardag in kist' 24079 ean 8719348003001. Bij controle is gebleken dat de houten snijtaart verjaardag in kist niet voldoet aan de  veiligheidseisen. Uit onderzoek blijkt dat de losse kaarsjes te klein zijn. Deze kleine onderdelen kunnen bij jonge kinderen verstikkingsgevaar veroorzaken. De houten snijtaart in kist is verkocht tussen augustus 2017 en maart 2020.

Playwood BV verzoekt u dringend dit speelgoed niet meer te gebruiken en buiten het bereik van kleine kinderen te houden. Playwood BV vraagt u het product terug te brengen naar de winkel waar u dit gekocht heeft. Het aankoopbedrag wordt dan vergoed. U heeft hier geen bon voor nodig.

Meer informatie via: info@playwood.nl

foto van houten taartje met rode kaarsjes en bordjes met cijfers erop
©Playwood BV