Belangrijke veiligheidswaarschuwing Regal dameshorloge Lucardi

Lucardi juweliers heeft een veiligheidswaarschuwing uitgedaan voor Regal dameshorloge. Door een productiefout is bij deze horloges een te hoog nikkelgehalte vastgesteld. Dit kan leiden tot een allergische reactie.

Het betreft het Regal goldplated mesh horloge met artikelnummer 1041261 en modelnummer R20428-136. Dit horloge is verkocht in de periode 27-03-2017 tot 1-3-2020.

U kunt controleren of uw horloge overeenkomt met bovenstaand artikel door op de achterkant van uw horloge te kijken, hier staat het modelnummer R2042. Ook is het mogelijk om de kassabon of orderbevestiging na te kijken, hier ziet u dan artikelnummer 1041261 op terug.

Heeft u dit horloge? Dan verzoekt Lucardi juweliers om deze terug te brengen naar een Lucardi winkel, u ontvangt dan direct uw geld terug. Als u tijdens de coronacrisis liever niet naar de winkel komt, mag u het artikel ook na de coronacrisis inleveren bij een Lucardi winkel en ontvang u uw aankoopbedrag terug.
Voor meer informatie kun u contact opnemen met de klantenservice van Lucardi juweliers. Zij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00-21.00 telefonisch bereikbaar op 070-3766361 en via klantenservice@lucardi.nl.

goudkleurig horloge
©Lucardi juweliers