Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH tapas Spaanse Fuet Iberico

Albert Heijn heeft besloten de AH tapas Spaanse Fuet Iberico (90 gram) met de houdbaarheidsdata (THT) 04-07-2020 en 06-07-2020 per direct uit de winkels terug te halen. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdata.

Het product bevat mogelijk salmonella. Het consumeren van de fuet met deze houdbaarheidsdata kan mogelijk voedselinfecties veroorzaken en een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral bij jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts bij vragen over gezondheidsproblemen.

Klanten worden dringend verzocht de AH tapas Spaanse Fuet Iberico (90 gram) niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel.

Zie ook website Albert Heijn

plastic rond doosje met spaanse fuet iberico
©Albert Heijn