Belangrijke veiligheidswaarschuwing Qlima mobiele airconditioner

PVG heeft heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de PH 534 mobiele airconditioners met EAN-nummer 8713508777344. Sommige van deze  airconditioners bevatten een productiefout. Onder bepaalde omstandigheden kan dit leiden tot kortsluiting in het apparaat. In extreme gevallen, wanneer een niet-geaard stopcontact wordt gebruikt, kan hierdoor een steekvlam ontstaan. Wanneer vervolgens plastic onderdelen smelten, kan de rook die hierbij vrijkomt ernstige veiligheidsrisico's veroorzaken.  

Heeft u dit product in uw bezit, haal dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en gebruik het apparaat niet meer. Neem een foto van het informatielabel (zie afbeelding hieronder en in het pdf-bestand) en noteer het serienummer (beginnend met AI of AJ). Bewaar het apparaat vervolgens in een goed geventileerde kamer met een vloeroppervlak van minimaal 4 m², en uit de buurt van bronnen van vuur of vonken. 

Neem contact op met PVG International via: 0412 694 694 of aftersales@pvg.eu om uw product aan te melden. PVG International zorgt er dan voor dat uw apparaat geïnspecteerd en, wanneer nodig, gerepareerd wordt. 

©PVG International B.V.