Belangrijke veiligheidswaarschuwing Eat Natural Brazil & sultana with peanuts and almonds

Hand2mouth Ltd heeft besloten om Eat Natural Brazil & sultana with peanuts and almonds 50 gram bar 50676262, 3x 50 gram Multi-pack 5013803001315 en 12x 50 gram Counter pack 50138803621247 met alle houdbaarheidsdata per direct uit de winkelschappen te halen vanwege de mogelijke aanwezigheid van salmonella, afkomstig van een van de ingrediƫnten, geleverd door een toeleverancier.

Het consumeren van de repen kan mogelijk een voedselinfectie veroorzaken en een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral bij jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts bij vragen over gezondheidsproblemen. Hand2mouth Ltd vraagt klanten om de repen niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel waar deze zijn gekocht. In de onderstaande pdf vindt u de retourprocedure.

Doos en reep Eat Natural Brazil & sultana with peanuts and almonds
Beeld: ©Hand2mouth Ltd