Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes

Albert Heijn heeft besloten de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes uit de winkels terug te halen. In dit product is salmonella aangetroffen. Het betreft alleen de kaasblokjes met houdbaarheidsdatum 2-11-2020.

Het consumeren van de kaasblokjes met deze houdbaarheidsdatum kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts bij vragen over gezondheidsproblemen.

Klanten wordt verzocht de kaasblokjes niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Zie ook website Albert Heijn

Plastic verpakking met Goudse jong belegen kaasje blokjes van Albert Heijn
Beeld: ©Albert Heijn