Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH biefstukworst 200 gram

Albert Heijn heeft besloten de AH Biefstukworst st. 200 gram uit de winkels terug te halen. Bij de AH Biefstukworst st. 200 gram met houdbaarheidsdatum 21 september 2020 is de bacterie e.coli aangetroffen.

Albert Heijn verzoekt klanten dringend de AH biefstukworst niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Zie ook website Albert Heijn

E.coli

Het eten van een product met een E. coli bacterie (poepbacterie, STEC, EHEC) kan, indien niet door en door gegaard, binnen een week misselijkheid, braken en (bloederige) diarree tot gevolg hebben. Vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een lage weerstand en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Biefstukworst AH