Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH runderhamburger 2 stuks

Albert Heijn waarschuwt voor AH runderhamburger 2 stuks met houdbaarheidsdatum 25 september 2020. In het product is de E.coli bacterie aangetroffen. Het product ligt niet meer in de Albert Heijn-winkels, maar klanten kunnen dit product in de vriezer hebben liggen. Albert Heijn verzoekt klanten de runderhamburgers niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Zie ook website Albert Heijn

E.coli

Het eten van een product met een E.coli bacterie (poepbacterie, STEC, EHEC) kan, indien niet door en door gegaard, binnen een week misselijkheid, braken en (bloederige) diarree tot gevolg hebben. Vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een lage weerstand en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

2 runderhamburgers in plastic verpakking
Beeld: ©Albert Heijn